Ψυχολόγος online! Θα τον εμπιστευόσασταν;

Μπορεί τελικά να βοηθήσει ένας ψυχολόγος online;

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

8 Δεκεμβρίου 2023 14:07
Ψυχολόγος online
Ψυχολόγος online

Πράγματα που για εκατοντάδες χρόνια γίνονταν με καθορισμένο τρόπο, αλλάζουν καθημερινά. Καινούργιες προκλήσεις εμφανίζονται στις ανθρώπινες σχέσεις, στους επαγγελματικούς χώρους, στην θεραπευτική προσέγγιση. Τί γίνεται όμως με επαγγέλματα που προϋποθέτουν την ανθρώπινη επικοινωνία; Μπορεί να λειτουργήσει σωστά ένας ψυχολόγος online;

Η ανθρώπινη επαφή σίγουρα είναι αναντικατάστατη. Όσο και αν η τεχνολογία εξελιχθεί, το αληθινό αίσθημα της επαφής με έναν άλλο άνθρωπο παραμένει μοναδικό. Ωστόσο, ένας ψυχολόγος online μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα με έναν θεραπευόμενο.

  • Ισχύει το προφανές ότι με αυτήν την επιλογή μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε στο χώρο αναμονής με το άγχος να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα.
  • Ο ψυχολόγος online έρχεται στο χώρο σας! Αυτομάτως αισθάνεστε πιο οικεία και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία κατά την θεραπεία!
  • Επιλέγετε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει και μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε μικρές και απομακρυσμένες τοποθεσίες ή για άτομα με κινητικές δυσκολίες.
  • Περισσότερη ιδιωτικότητα. Κανείς άλλος δεν χρειάζεται να γνωρίζει ότι παρακολουθείτε συνεδρίες ψυχοθεραπείας.
  • Σε περίπτωση μετακίνησης σε άλλη τοποθεσία η ψυχοθεραπεία δεν χρειάζεται να διακοπεί, αλλά μπορεί να συνεχιστεί κανονικά.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να εξασφαλίσετε ένα χώρο ήσυχο και απομονωμένο για το χρόνο που θα διαρκέσει η συνεδρία. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο ψυχολόγος online, ώστε να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Και μπορούν να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα που σας απασχολούν: άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού κ.α.

Ένας ψυχολόγος online επομένως, μπορεί να έχει τα ίδια (ή και καλύτερα) αποτελέσματα σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο ψυχοθεραπείας πρόσωπο με πρόσωπο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη, απόφαση, δράση! Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτός ο τρόπος θεραπείας σας ταιριάζει. Ο Δημήτρης Μπούκας σας περιμένει είτε στο φυσικό του χώρο, στην Αθήνα, είτε online μέσω Skype. Κλείστε ΤΩΡΑ την πρώτη σας συνεδρία και ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ να αλλάζετε την ζωή σας. Τα καλύτερα απέχουν λίγα μόλις κλικ!

Διαβάστε επίσης: