Ψυχολόγος Αμπελόκηποι – Δημήτρης Μπούκας

Η απάντηση που χρειάζεστε σχετικά με την αναζήτησή σας: Ψυχολόγος Αμπελόκηποι

8 Δεκεμβρίου 2023 14:41

Μόλις πληκτρολογήσατε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης τη φράση “Ψυχολόγος Αμπελόκηποι”. Βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα για εσάς που αναζητάτε έναν έμπειρο και καταρτισμένο επιστήμονα. Έναν άνθρωπο που μπορεί να αναλάβει την υπόθεση που σας απασχολεί και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και απαντήσεις!

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Μπούκας εδρεύει στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως 6, 114 71 Αμπελόκηποι, Αθήνα. Διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο από τον Μάιο του 2009. Συνδυάζει την πείρα και τη εμπειρία από την Επιμορφωτική Συμβουλευτική Α.Ε., μια συμβουλευτική, εκπαιδευτική και εκδοτική εταιρεία με επιτυχημένη πορεία από το 1989.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με τις μεθόδους NLP, Γνωστική Συμπεριφορική θεραπεία (CBT), Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Αντιμετωπίζονται:

  • άγχος/ στρες
  • κατάθλιψη
  • κρίσεις πανικού
  • φοβίες
  • εθισμοί
  • προβλήματα σχέσεων
  • Παρέχεται συμβουλευτική για επαγγελματικό προσανατολισμό και οικογενειακές σχέσεις.

Δυνατότητα πραγματοποίησης της συνεδρίας και online ή μέσω τηλεφώνου.

Παράλληλα με την συμβουλευτική ψυχικής υγείας, στο γραφείο μας μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Επιπλέον, εδώ και 40 χρόνια η εταιρεία πραγματοποιεί με τεράστια επιτυχία σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης. 

Πληροφορίες Πρόσβασης

Για να λάβει τέλος η αναζήτηση “Ψυχολόγος Αμπελόκηποι”!

Στη στάση «Αμπελόκηποι».
Βγαίνοντας από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στη Λεωφ. Αλεξάνδρας από την έξοδο προς οδό «Σούτσου», περπατάτε προς την πλευρά που είναι η Τράπεζα Κύπρου. Περνάτε το στάδιο του Παναθηναϊκού. Στο τρίτο δρόμο στρίβετε αριστερά, που είναι η οδός Κυρίλλου Λουκάρεως. Το 6 βρίσκεται δίπλα από ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.

Στάση: «ΙΚΑ»

Κάθοδος (δηλ. ερχόμενοι από Κηφισίας προς Αμπελοκήπους)
230, 419, 601, 603, 813, Α7, Β5, Β7

Άνοδος (δηλ. ερχόμενοι από Πατησίων προς Αμπελοκήπους)
230, 813, Α7, Β5, Β7

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, 11471 Αμπελόκηποι Αθήνα (απέναντι από τον Άρειο Πάγο, από την πλευρά του Λυκαβηττού). Υπάρχει χώρος στάθμευσης στη γωνία Κόνιαρη & Λάμπρου Κατσώνη.

 

 

Κλείστε τώρα την πρώτη σας συνεδρίας ευκολα και γρήγορα με κλικ εδώ. Σας περιμένουμε!